Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gość mało chciany

Na stole leży miś
z zapuszczoną brodą

Uszatku, może poszedłbyś do fryzjera?
życzliwie proponuję
ale on zapala papierosa
siada w fotelu i oponuje

"Chyba Bóg cię opuścił, jasna cholera!"
Odzywa się zuchwale a po czasie dodaje
"Co z ciebie za przyjaciel-?- że flachy
nie postawi na przywitanie
pornosów kolekcji na półce nie ma
ani bitej śmietany do statystycznego chleba

Na tapczanie siedzi miś
z założoną na nogę nogą
siedzi i patrzy w sufit z wielką trwogą...

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • onejka

    13 December 2018, 08:48

    Mistrzem tutaj jesteś bezdyskusyjnie !

  • silvershadow

    11 December 2018, 22:31

    spójrz na gościa :D