Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

następna stacja
wysiadasz znienacka
i idziesz przed siebie
sam
zerkam zza tafli
przystanki odliczam
raz po raz mijam
ciebie
jak dni ulotne
czy noce krótkie,
bo wskazówka gna
teraz
dzierżę w pamięci
do życia chęci
bilet twój w kieszeni
mam

3951 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!