Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez szelest

nastawmy uszu
posłuchajmy wiatru
szelestu liści
będziemy wiedzieć
dokąd zaprowadzi

rzadko kto słucha
anioły tracą skrzydła
za plany nieudane

wiatr zmrozi
liście pospadają
najwcześniej
pogubi Jesion

ziemia stwardnieje
śnieg przykryje
bez szelest
nie podpowie
sosny nie potrafią

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!