Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mam żalu, to On ma mnie

Nastąpił taki czas
Co wgniata w fotel
Zostawia wodny ślad
Kręci każdą wskazówką

Skraplam swój żal
Mam wodę na młyn
Która płynie w żyłach
I na wszystko wpływa....

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących