Menu
Gildia Pióra na Patronite

choroba XXI wieku

nastały czasy
gdzie cały dorobek mieści się
w walizce

i dom na kółkach
nawet niewłasny
a wynajęty
w każdym zakątku Polski

nastały właśnie takie czasy
w których niby się jest
niby żyje
niby się ma

a jednak brak
jakby kończyny
przez co zamiast iść

kuśtykasz

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 13 June 2019, 07:51

    Dzięki :)

  • zatopiony.wrak.

    13 June 2019, 07:19

    zmusza do refleksji, bardzo dobre

  • 30 March 2019, 19:03

    :)

  • 29 March 2019, 23:56

    Orłem - człowiek (przesadziłem z tą skromnością), a resz(t)ką... nibyżycie, niepewność, bagaż nibydoświadczeń...
    Dobranoc. :))

  • 29 March 2019, 21:14

    Kto orłem, kto resz(t)ką?

  • 29 March 2019, 18:33

    poleciałby orzeł
    gdyby nie cała resz...a

    pozdrawiam :))