Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaraza

Nastał dzień sądu
Bicz Boży
Wszyscy równi
Wobec śmierci
Wszystkich może
Wirus położyć
Szykować nam
Wapno i łopaty
Ognie po domach palić
Przybrać czarne szaty

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących