Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rękawiczki

Na skraju dnia
jak i poranku
coraz chłodniej
i w uszy i w ręce
mam czapkę ze sobą
rękawiczek nie chcę
Ja wolę i tak dłonie splecione
mieć w twoich
uściskać ze szczęścia

17 078 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
  • piórem2

    26 September 2019, 17:13

    no przykre,
    coż życie

  • piórem2

    24 September 2019, 17:58

    zawsze kiedy znajdujesz szczęście wpadasz tu a przecież to miejsce dla nieudaczników ?/płci męskiej/