Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fachowcy świtu

Nasi panowie fachowcy
od samego rana
koszą trawniki
nim słońce wstanie

Żyłek świst
i noży wibracje
oni skoszą cały świat
jak paliwa nie braknie

Jeden w ciemnych okularach terminatora
drugi z krzywo trzymanym papierosem
trzeci na traktorku siedzi i ma brudną twarz
stokrotki nie oszczędzą i mlecz zmielą - trach

Ptaków śpiew sinoblady
ludzie omijają ich z daleka
łomocze i huczy
techno - orkiestra

127 931 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!