Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Tamtej zimy

narysowałem na szybie miłość
I chciwie patrzyłem
jak marzła z bezdomnym kotem

wiosną śmiała się do słońca
latem opalała piegi

a potem...
potem na chwilę odwróciłem głowę
wtedy
zmyła się z deszczem

12 827 wyświetleń
90 tekstów
41 obserwujących