Menu
Gildia Pióra na Patronite

Narodziłaś się z pragnień
z miłości i wiary
by serca dwojga połączyć na zawsze
W świecie utkanym z nici różności
płaszczem okryta
z uczuć, emocji...

Daj szczęście i miłość,
wiarę pogłębiaj
bądź cudem żywym
co dzień rozjaśnia,
kwiatem co płatki z wdzięcznością swoją
w ramionach bezpieczeństwa rozkłada.

Niech Cię prowadzi Anioł Stróż Wielki
byś drogą prostą kroczyła dzielnie
kochaj i szanuj
bądź też opoką
żyj jak potrafisz najpiękniej

Z dedykacją dla Igi

49 597 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • Janya

    7 September 2014, 18:22

    Piękny wiersz:))

  • słoneczniki

    5 September 2014, 14:52

    Dziękuję Wam za piękne odwiedziny.
    Pozdrawiam z uśmiechem ;)

  • R.A.K.

    5 September 2014, 14:50

    BARDZO ŁADNY WIERSZ!

    Pozdrawiam :)

  • Elizabetta

    2 September 2014, 19:54

    Piękny wiersz :)

  • krysta

    2 September 2014, 15:25

    Piękna dedykacja.
    Pozdrawiam serdecznie :)