Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Narodzić się..."

Narodziła się - by wygrać
Życie - Wygrała
Utartymi drogami nie chadzała
Zawsze inne plany miała
Wizje i marzenia realizowała
Choć rodzina inaczej kalkulowała
Ona wytrwała i się nie poddała
Nadzieja - Ma siłę przetrwania

30.08.2022
21:31

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!