Menu
Gildia Pióra na Patronite

Optymistycznie

nareszcie słyszysz śpiew ptaków
nie pędzisz
nie gonisz
nie kradniesz czasu
by się uspokoić
wszystko ma swój sens
swoją cenę
choć wartość względną różną
doceń
nie narzekaj
za chwilę spakujesz walizkę podróżną
a wszystko co już widziałeś
co ci spowszedniało
odkryjesz na nowo
stanie się piękniejsze
niż dotychczas bywało

56 927 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!