Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko ja...

Nareszcie mogę
Być sobą

Nie zakrzyczana
Myślę co chcę
Stoję patrząc w niebo
Nikt nie liczy mi czasu

4544 wyświetlenia
66 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    23 July 2016, 12:00

    :)