Menu
Gildia Pióra na Patronite

napraw mnie
bo nie umiem już
składać słow
nagle świat
nie chce się
pisać
głowa pełna
morzem atramentu
już
nie wypływa
papier
z niezapisania
umiera

napraw mnie
bo tu
pośród liter
czuję się
obco
jak pies
wyrzucony na
bruk

napraw mnie
napraw

4844 wyświetlenia
120 tekstów
43 obserwujących
  • Albert Jarus

    27 January 2013, 17:53

    śliczny, czuć w nim ból i smutek... jak laleczka z porcelany

  • 11 January 2013, 14:24

    Na bruku czasami czekam

    ze słowami na środku języka ...

  • No_One_

    11 January 2013, 12:37


    Gdyby naprawić wszystkich poetów, to by
    takich głębokich wierszy nie było:)