Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZAPOWIEDŹ

Na porażki mej zgliszczach
rośnie snów złoty kwiat ...
jego płatki już wkrótce
otoczą ten świat.

Pięknym śpiewem skowronków
obudzą Cię rano,
sukces mylny złych ludzi
zamieniając w przegraną.

Nagle czas stanie w miejscu
i obudzi się Bóg
abyś ze mną spełnienia
marzeń twych doznać mógł.

Wiara, Miłość, Nadzieja,
zabrzmią gardłem milionów
a ich piękno na zawsze
nikczemność pokona.

* Moon G Neverhood *

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!