Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie napiszę

napiszę dla ciebie wiersz
wkład będzie duży
długopis mały
wiersz biały
ciągle za słaby by wydać ...
wszystkie pieniądze

za resztę kupię nam dom z (w)sadem na zimę
z zabitym oknem do wskrzeszenia
zgarbionym dachem od niechcenia

na wycieraczce wciąż buty bałwana
kto dotrwał?
rana

18 720 wyświetleń
167 tekstów
5 obserwujących
  • 26 June 2018, 07:14

    jednak ktoś dotrwał rana
    ama
    dziękuję w imieniu bałwana

  • AMA

    25 June 2018, 20:14

    a muszę to powiedzieć - trafił do mnie każdym słowem i znakiem, pozdrawiam many : )

  • 25 June 2018, 15:00

    u ciebie lepiej owocuje

  • 24 June 2018, 15:03

    buty. :)

  • 24 June 2018, 10:25

    bałwany?

  • 24 June 2018, 09:47

    Lubię takie.
    Pozdrawiam. :))