Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Napisz mi bajkę o miłości, proszę.
-może stanie się ona naszym wspólnym życiem...
Opowiedz mi o najpiękniejszych uczuciach, proszę.
-może skierujesz swoje na mnie...
Narysuj dla mnie gwiazdkę, proszę.
-może jakaś szczęśliwa wpadnie nam w dłonie...
Pocałuj mnie czule, proszę.
-może nasze usta będą zatrute i trafimy do raju...
Na spotkaniach ze mną nie patrz na zegarek, proszę.
-może czas się dla nas zatrzyma...

sierpień 2007r.

5628 wyświetleń
62 teksty
0 obserwujących
  • Nutka67

    26 April 2010, 23:47

    Fajnie się czyta. Podoba mi się treść. No i kto z nas nie marzy o zatrzymaniu czasu? Zwłaszcza czasu szczęśliwego...