Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Do Ciebie "

Napisz jeszcze o tamtym ogrodzie
Wiosennych makach w polach ukrytych
Historii naszego spotkania
Wymianie myśli która trwa od lat
Napisz....daj kolejny znak
Błyskawicą sygnał ostrzegawczy
Gdy zajdzie taka potrzeba
Białym obłokiem przytul
Bezbronnemu człowiekowi tego potrzeba

07.05.2021
17:00

281 851 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!