Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Słabości, twe imię kobieta!"

napisz do mnie
o jasna gwiazdo
jak ci tam na tym
niebie
pod kaskadą
nocy

czy chodź
ciepło w
tym płomieniu

który spala
ciebie

czy nie czujesz
się samotnie
zawieszona tak
dumnie nad
głowami zwykłych
ludzi

"my którzy
wodzimy oczami
za tobą
z rodu mężczyzn
pragniemy pozostawić"

ślad papilarny
na twym
zimnym łonie

10 253 wyświetlenia
160 tekstów
45 obserwujących
  • Xi_

    24 March 2012, 16:06

    cudo..cieszy oczy w każdym szczególe:)