Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błąd

Napisałam wiersz z błędem
I to nie byle jakim
Z ortograficznym!
I nic nie tłumaczy
Że to wyjątek
Partykuły nie z liczebnikiem
Ortografię po prostu
Trzeba znać!
Niestety mój mózg błądzi
Oko nie tak widzi
Zaufałam programowi pisowni
A ten czasem zwodzi
Ale ileż błędów człowiek w życiu czyni
Z skutkiem znacznie gorszym?
Więc nich ten będzie i wybaczony!

18 853 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
  • silvershadow

    30 May 2021, 14:44

    ;)

  • maruda1993

    30 May 2021, 09:38

    podoba mi sie podejscie do ciebie a ten tekst jest wlasnie pod psychologiczny taki i ladny xd

  • kukaczka

    30 May 2021, 09:36

    🌷

  • maruda1993

    30 May 2021, 09:36

    no tak tez sadze wobec twojego tekstu a nie ma za co dziekowac ;;*