Menu
Gildia Pióra na Patronite

O banalności

napisać
niebanaly tekst
na temat banalności
sprowadza
myślopunkt
do jabłka
i Newtona

trywialność
banalności
jest tak samo
inspirującą
jak filozofia
zupy
na gwoździu

***
Dział: Rozważania
***
ZM

20 856 wyświetleń
266 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!