Menu
Gildia Pióra na Patronite

napięta do granic
struna milczenia
nie pękła tyle lat

dawne słowa wyblakły
jak włosy na skroni

zgarbione plecy
to ostatni bastion

została pustka

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!