Menu
Gildia Pióra na Patronite

tylko

napełnij mnie,
gdy moja szklanka będzie pusta
lepszą wersją
perfekcyjnych cech
spróbuj zobaczyć
sekret ust uwięzionych w zarysie
nie czekaj
wiem, że zawsze to zrobisz
zbyt perfekcyjnie
zaaranżowane zaangażowanie
skrywasz
- only you

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!