Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
189 977 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • agniecha1383

    25 June 2011, 22:44

    He he...może to dobry temat na kolejny wiersz......zobaczymy -te miotły mogą być niezłą inspiracją..:) pozdrawiam

  • Seneka 18

    25 June 2011, 21:03

    Wpadłem na lepszy pomysł...kupię trzy miotły i podaruję tym paniom...niech lecą :)

  • Julka 10

    25 June 2011, 20:53

    Gerardzie...weź większą kromkę chleba...za rękę poprowadź syna...niech nigdy się nie..ulęknie !!!

  • agniecha1383

    25 June 2011, 12:27

    :) I tym sposobem zabijają w następnym pokoleniu poczucie obowiązku dbania o otoczenie..a potem?..potem na tych ławeczkach siedzą i marudzą jakie te następne pokolenia nie wychowane..besztają za brak okazywania uczuć i szacunku..a kto miał ich tego nauczyć?Chciałabym aby więcej było takich dzieci..z sercem...

  • giulietka

    25 June 2011, 08:52

    Niestety, jak dobrze znana nam scenka, kiedy w imię tej "moralności" pozbawić chcą wszystkich wrażliwości...
    Dobrze, że o tym tutaj piszesz...

    Miłego dnia Gerard;)