Menu
Gildia Pióra na Patronite

**

na opuszczonych chmurach
szumią krople deszczu
nikt nie unosi tam dłoni do krzyku

wszystko robimy po swojemu
a tak wiele w nas nie siebie
z niczyich ramion najbliżej do ciszy

rysowałam labirynty
dziś pragnienia uskrzydlam wiarą
chcą widzieć wyjście by znów się zgubić

pójdą tam gdzie nie ma ciebie
nie zmarnuję kolejnych światów
nie po drodze mi już donikąd

https://www.youtube.com/watch?v=k5c9J99G9h4

2877 wyświetleń
110 tekstów
3 obserwujących
  • Malusia_035

    21 August 2019, 10:03

    ładny :)

    Pozdrawiam :)