Menu
Gildia Pióra na Patronite

Priorytety

Namieszałem sam teraz mam kłopoty
Co mnie podkusiło jaki miałem motyw
Zaślepiony rządzą po trupach do celu
Oszukani ludzie było ich tak wielu
Wszystkie moje winy wykute w marmurze
Kto sieje wiatr ten zbiera burze
Po co ci to było zachłanność wyniszcza
Ze świata który znasz mogą zostać zgliszcza
Nie wiem czego chcę wiecznie zagubiony
To namiastka szczęścia czy też czas stracony
Bałagan w mej głowie w którą ruszyć stronę
Błądzimy to ludzkie i nieuniknione
Wiem że robię źle ale ciężko zrezygnować
Znów być niewidoczny i w cieniu się schować

7569 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!