Menu
Gildia Pióra na Patronite

Imprezowicz z zagrychą

Na miasto
w którym mieszkam
osiadły wrony
stadami melancholii

Alejka
usłana toksycznymi odchodami
przypomina ślizgawkę
w parku
budzącym obrzydzenie u dzieci
ludzie wracają z kościoła
i mijają proszącego o pomoc starca

Dogorywanie do południa
po szampańskich nocach
i noworoczne postanowienie
że już nie będzie kaca...

(kolejne zdjęcie)

127 833 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • 5 January 2012, 12:15

    Twoje Obrazki krzyczą prawdą...
    jest piękno... nawet w samej brzydocie.
    Podziwiam.

  • 1 January 2012, 20:02

    Bardzo urzekające te stada melancholii. :)