Menu
Gildia Pióra na Patronite

namiastka

namiastka z życia
najczęściej rarytasem

obywanie się tylko kęsem
musi mi wystarczyć

mały okruszek
na horyzoncie kosmos

dla innych normalne
dla mnie gwiazdką z nieba

cud to co przyziemne
jest dla każdego

syty nie pojmuje
głodnego

93 723 wyświetlenia
900 tekstów
21 obserwujących
  • kuloodporna

    27 September 2023, 19:49

    Wiersz się obronił jak dla mnie bomba jeśli można napisać tak o wierszu....:) a optymistyczka wierszy zero ma ale papla bla bla bla.....musiałam bo aż się zagotowałam.....jak tą OPTYMISTYCZNĄ opinię odczytałam.....ach.....a morał z tego taki mamy najpierw sama sam coś napisz nim się "wypowiesz" dziwnymi bzdurami ....OPTYMISTYCZKA powinnam podzielić się z nami swoimi arcydziełami :) wybacz Victoria ale musiałam....pozdrawiam serdecznie autorkę....:)

  • 7 December 2021, 11:57

    Wiersz bardzo słaby, a końcówka powala głodnego.
    To nie jest budowanie autora, a raczej kpina z Niego.

    • Victoria Angel

      7 December 2021, 12:03

      Już poprawiłam, bardzo dziękuję i pozdrawiam. :-)

    • 7 December 2021, 14:37

      Przecież to namiastka? :)

    • Victoria Angel

      7 December 2021, 14:55

      Jak dla mnie to jest namiastką. Optymistka napisała mi bardzo słaby wiersz.... teraz słaby nie słaby? Sam się chyba obroni? Pozdrawiam. :-)