Menu
Gildia Pióra na Patronite

nowa ja

namaluję siebie na nowo
z dobrą myślą mądrą głową
uśmiech kredką dorysuję
coś pogrubię pocieniuję
pędzlem zrobię lifting duszy
by nie czuła już katuszy
a zwiotczałe jej cierpienia
gumką do cna powycieram
stare tło zmienię koniecznie
będzie jasne i słoneczne
i nikomu od tej pory
nie dam wtrącać się w kolory
nowa ja na nowym tle
będę żyć jak sama chcę

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
  • kati75

    18 August 2020, 09:59

    Taki lifting od czasu do czasu się przydaje;-)