Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kwiaty na szybie "

Namalowałeś dla mnie
Kwiaty na szybie - białe
Są naprawdę wspaniałe
Chłodem serce otuliłeś
Czy dobrze zrobiłeś ?
Uczucie gorące mam
Niczym słońce radosne
W sercu czuję wiosnę
Więc po co to wszystko?
Na dworze ślisko
Zimowiska czas...więc
Jak dotrzeć mam?
Sanie oddałam potrzebującym
Łyżwy tym potrafiącym jeździć
Narty tym co w górach
Buty zmarzniętym
Pójdę boso do Ciebie
Bo miłość jest w potrzebie.

...
06.02.2021
Noc
01:45

281 731 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących