Menu
Gildia Pióra na Patronite

w oczach samobójcy nie ma strachu

swój powrót namalowałem
zbyt długo się ukrywałem
obraz rozmył łez wodospad
mój świat się rozpadł

przelał się dzban obojętności
nie widzę światła w ciemności
żadne ze wspomnień nic dla mnie nie znaczy
na zdjęciach nie poznaję twarzy

w mojej norze nie ma dla was miejsca
nawet szczury nie znalazły tu szczęścia
głód nie pozostawił im alternatywy
zaczęły mnie zjadać gdy byłem jeszcze żywy

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • 18 May 2013, 20:21

    ładny wiersz, szczególnie wersja druga. :)