Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tango prokreacyjne

Na łóżku
w halce czerwonej jak krew
w pożądaniu
jak robak w róży
pulsujesz

Ta porozrzucana bielizna
z nylonowych wspomnień
nie ma to jak życie
gdy leżysz
z chłepcącym - jak ryba powietrze - łonem

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • marka

    24 May 2014, 22:18

    Życie to nie tylko polana usłana kwiatami. Za polaną stoi fabryka z przybitymi pracownikami.

  • nieuczesne słowa

    24 May 2014, 11:13

    początek wiersza zapowiadał się ładnie, ale ostatni wers:

    "z chłepcącym - jak ryba powietrze - łonem "
    uuuuu, aż mnie odrzuciło.... i zepsuło wszystko, cały przekaz!
    Nie można było inaczej?

  • RozaR

    21 May 2014, 16:52

    ?