Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pseudo+elity

Należeć do elit
Wśród nich się obracać
Bywać
Wyglądać
Oczami przewracać
Trwonić pieniądze
Obwiesić się złotem
Dobierać słowa
Udać poliglotę

Na zewnątrz ogłada
Gucci, Prada, Vuitton
Jaguar pod domem
Błysk fleszy, bon ton

Mama była... , tata był...
Córka jest... , jest... i syn
Dyplom za nazwisko
Etat za nazwisko
Kto nie wie, docenia
I wierzy w to wszystko

Aureole medialne
Makijaż w eterze
Wielbicieli tysiące
Mądrość na prompterze

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
  • Papużka

    3 June 2020, 19:22

    Ooo no i to jest coś! Podoba się! :)

  • onejka

    3 June 2020, 12:43

    Dobrze napisane ! :)

    od Naja