Menu
Gildia Pióra na Patronite

Frustracja

na laserowej smudze
przez kosmos przemyśleń
w wiązki światła promieniu
podróżujesz bezmyślnie

wałęsasz się ciągle
po peryferiach poznania
szukasz czegoś nowego
czegoś do powąchania

znudziłeś się życiem
co płynie bezpiecznie
wszystko już doświadczyłeś
już nie jest bajecznie

nie wiesz nic o miłości
w seksie jesteś ekspertem
nic ci nie imponuje
lecz nie jesteś perwertem

potrzebujesz haszyszu
kolorowych skojarzeń
czegoś co cię poruszy
abyś był na torwarze

***
Dział: Zamyślenie
***
Zbigniew Małecki

20 854 wyświetlenia
266 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!