Menu
Gildia Pióra na Patronite

make up

Teksty z obrazami - make up - motylek96
make up - motylek96

nakłada maskę na twarz
kawałek po kawałku
zaciska usta w wąska kreskę
oko spod rzęs spogląda
niewymownie
bezwyrazu

podusiły się słowa
pod
maską makijażu

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!