Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba

nakarm moje serce ufnością
zatrzymaj jego chęci zrywu
niech nie dręczy się i nie trapi
tym, na co nie ma wpływu

ujmij nieco wrażliwości
obdarz kogoś, kto jej poszukuje
niech mniej widzą oczy duszy mojej
niech inaczej serce moje czuje

w świecie makiawelizmu
w bezdusznej egzystencji człowieka
wrażliwość staje się słabością
gdy oko wzruszeniem ocieka

56 973 wyświetlenia
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!