Menu
Gildia Pióra na Patronite

Plener

Najwspanialszy plener
przeżyć można
pod gołym niebem

Dookoła wzroku rozrzuconego
ścieli ścianę las
na kocu nagie dziewczęta
uśmiechają się głupkowato

Plener pod gołym niebem
ach...
tylko owoce rwać!

marka

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Bezsens

    22 June 2010, 23:04

    I w cudownym słońcu skąpane (owoce) ;))