Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczywista oczywistość .

Najważniejsze w życiu są szczegóły,
to dzięki nim potrafimy przeskoczyć przez mury.
Zdobywaj doświadczenie codziennie, lecz powoli.
Kto wie ? Może i Ty chwycisz Boga za nogi.

Piszę na dworcu w pośpiechu i mało obficie,
ale nawet tu czuję pociąg do liter.
Zostaw po swoim życiu coś więcej niż tylko kwiaty i znicze.

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!