Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstrętne Zło

Najważniejsza w życiu jest WIARA, NADZIEJA i MIŁOŚĆ ...
Jeżeli ktoś wmawia Ci, że tak nie jest
i że kiedykolwiek inaczej było, nie słuchaj go,
bowiem duszą jego rządzi wstrętne zło.

Moje życie było w ich rękach
i robili mi najgorszą krzywdę ...
Za każdym razem gdy próbowałem się przeciwstawić,
wyciągali ich zła ostrą brzytwę
i bezlitośnie cięli serce me.

I wydawało mi się,
że na prawdę tak było ...
że czuć się mam winny za to,
że NADZIEJA, WIARA i MIŁOŚĆ
najważniejsze dla mnie są ...

Nie dosięgnie mnie już ich wstrętne zło,
bowiem me serce się od nich uwolniło.

71 028 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!