Menu
Gildia Pióra na Patronite

najsmutniejsza dziewczyna na świecie (1) płacz

Najsmutniejszej dziewczynie na świecie
kazali zapomnieć o niebie
w oczach. Za przeztęczością źrenic jesień. Znowu
mokro. Po policzkach

spadają jaskółki.

http://www.youtube.com/watch?v=Tm1DeXkRzDs

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • 29 July 2013, 10:36

    Dziękuję. :)

    eyes, też mi się podoba. ;)

  • 28 July 2013, 22:35

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • giulietka

    28 July 2013, 14:35

    czarna perełka!