Menu
Gildia Pióra na Patronite

30.07.2022 Międzynarodowy Dzień Przyjaźni

Najsłodsza słodycz ziemi
Twoje dobre słowo Przyjacielu
W chwili zwątpienia w sens istnienia
Jesteś lekarstwem na życie

Bezinteresownie pragniesz mego dobra i znosisz me wady.
Dobrze mówisz o mnie za moimi plecami...Nigdy nie szukasz zwady.
Świecisz światłem piękna niespotykanego dnia każdego.
Za to Ci dziękuję i serce swoje ofiaruję.

Za przyjaźń przez lata Wam Przyjaciele dedykuję i za obecność z serca sercem dziękuję

Czekoladowa Wenus
30.07.2022
20.04

281 771 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!