Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tworzysz mnie ze słów

najpierw
znienawidź

zerwij stereotypowe odzienie
- gdy nagość zobaczysz
ubieraj w słowa

wtedy
nie będziesz umiał żyć
- poza mną

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!