Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość ma moje imię

Najpierw pokochaj siebie
Zanim zaczniesz kochać jego
Gdy on przestanie byc blisko
Zostaniesz sama ze sobą
Bez miłości do siebie
Prubujemy tylko zapełnić przestrzeń
Która ktoś inny zostawił w sercu
Nie śpieszmy się do happy end
Puki nie zrozumiemy jacy jesteśmy
Ty zostaniesz ze sobą do końca życia
Nie zapominaj o tym

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących