Menu
Gildia Pióra na Patronite

Natalia i Adam

Najpierw Ona, potem On, spotkali się Oboje.
Potem zaś dołączył Bóg - teraz jest Ich Troje.
Błogosławić On Wam będzie, każdej nocy i za dnia.
Bo to piękna Miłość przecież, serce swoje dziś Wam da.
23.09.2017 r.

18 293 wyświetlenia
220 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!