Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mamo

Najpiękniejsze kwiaty Świata
Z Ogrodów Miłości
Dla Ciebie, Mamo
Niech wonnym zapachem
Pieszczą zmysły
Niech radują duszę
Tak bardzo kocham Twój uśmiech
Mamo….

Słodkością barwną okraszę dzień
Ta słodycz niesie uczucie me
Zaledwie to miłości gram
To moje KOCHAM za Miłość Twą
Za każdy dzień, nieprzespaną noc
Mateczko moja, dziękuję Ci

To nadzwyczajne Kocham
To ciepłe przytulenie
Śmiech Twój jak muzyka
W uszach mych brzmi
Na trudne chwile lekarstwem mym

Dziękuję
Przepraszam
Wybacz
Kocham … to mój telegram życia.

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!