Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najpiękniejsze chwile przeżywam z Tobą
Obojętnie mi wtedy czy śpisz
Ty potrafisz swoją osobą
Rozpromienić najzimniejsze dni

Dotyk Twojej dłoni
Mnie roztapia
Na miliony części...rozwala
Tak na mnie działa
Dotyk Twego ciała

Chcę mieć go zawsze
Do końca moich dni
A po śmierci
Niech rozpala moje sny...

dziękuję za to,że ze mną wytrzymujesz kocham Cię mężu

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
  • Rekinsky

    28 July 2011, 11:07

    fajne:)
    WYTRZYMALOSC cecha mezow idealnych;)

  • słoneczniki

    28 July 2011, 08:44

    :)

  • obito

    27 July 2011, 10:08

    Ach ci mężowie. Ważne, że wytrzymują ;)