Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piękne czasy

Najlepiej to wtedy było

Gdy dzieci w biedzie żyły

Afery jak sztafety po kraju ganiały

Amber Gold kradł niepokojony

A ludzie żyli po lat sto czterdzieści

I do tego kamienice rozdawali

Nad tym wszystkim czuwał Rzepa

Z konstytucją w dłoni

Harmonii i ładu doglądał

Tak było piknie

- inspirowane memem z facebucka

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!