Menu
Gildia Pióra na Patronite

w ciszy

... najlepiej wspomnieć o obietnicach,
ale nic nie mam i nic nie posiadam,
mogę tylko słowo pisane.
Gdybym miała cokolwiek moglabym być szczęśliwsza.
Puste obietnice w pustym pokoju dla św. spokoju.
https://www.youtube.com/watch?v=q_5rxpmR4RE

129 194 wyświetlenia
1419 tekstów
12 obserwujących
  • 3 February 2019, 23:34

    Spewnością ja się boję i wycofuję rakiem ..
    Fakt.
    Skubany

  • 3 February 2019, 23:21

    Może puste się wydaje, albo boimy się zajrzeć głębiej?
    Dobranoc. :)

  • 3 February 2019, 22:33

    Tak mi przyszło do głowy .wszystko nad czym się rozwodzimy jest puste

  • 3 February 2019, 21:54

    Dlaczego puste?