Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

​" Najlepiej jest nie planować nic.
Od życia i tak dostaniemy to ,
czego się kompletnie nie spodziewamy"

Posmutniała moja dusza
czemu się tak mocno wzruszam?

już się cała w myślach plątam
ciągle szukam swego kąta

pragnę miejsca w czyimś sercu
nie chcę ciągle być w rozterce

kto utuli moja postać
w czyich mam ramionach zostać

wszystkie drzwi stoją otworem
a ja nie wiem co wybiorę

z deszczem płacze dusza moja
ech nie zaznam już spokoju

nie potrafię brać lecz dawać
i tu nie ma co udawać

że miłości już nie spotkam
pewnie sama muszę zostać

-------------------------
( 2009r. )

Ps. ...i ja jestem tego najlepszym przykładem- kto by pomyślał?-po tylu latach ?? :)))

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • kukaczka

    23 September 2021, 04:21

    ..przyszedł czas🌷

    od batram
  • kati75

    22 September 2021, 19:24

    Nie zamykaj miłości drzwi, a kiedyś może i do ciebie zapuka🙂🌻