Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstyd

najgorsze w tym wszystkim jest to
że WAS zawiodę
że zmarnuję sobie życie
że to WAM będzie przykro

już mam wyrzuty sumienia
choć jeszcze nie wiecie
choć nic się nie stało
choć mam jeszcze czas

przepraszam WAS
może jeszcze coś zmienię
może jokoś mi się uda
może wszystko będzie dobrze

tak strasznie mi wstyd
mogłam WAS słuchać
mogłam być grzeczna
mogłam...
ale chciałam być inna

to WASZA wina
to WY tak chcieliście

ja się dostosowałam

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
  • Archangel_Marco

    24 November 2011, 16:40

    Perkele, ten tekst mnie przeraża. Zaczynam się bać o Ciebie, Ewelino. Czy wszystko dobrze...? Utwór jest niepokojący... Diabelnie.
    Zawodzić innych... zależy, czy niektórzy zasługują na to, by ich przepraszać za zawód. Warto iść za swoim sercem, nawet jeśli idzie ono tam, gdzie inni nie chcą, by szło.